OVERLIJDEN

Zopas iemand verloren?

Ons doel is nabestaanden met een tevreden glimlach en warme gloed in het hart laten terugdenken aan een dag om nooit te vergeten.

Wij vervangen geenszins de begrafenisondernemer in deze situatie maar werken complementair. Wij staan u meedenkend en uitvoerend bij met originele tips, locaties, catering en invullingen die een meer persoonlijke ‘touch’ kunnen geven aan uw dienst, koffietafel, receptie, etc.

TRENDY PLEKKEN
Heb je zelf al een plaats of zaal in gedachten? Prima. Zoniet helpen we je graag met enkele voorstellen naargelang het aantal personen.

ZOMERSE BUITENLOCATIES
Mooi weer vraagt om een buitenlocatie. Kiest u voor een sober sereen witte aankleding of  een vrolijk tuinfeest met gekleurde lampionnen?

WINTERSE CHARMELOCATIES.
In intieme kring herinneringen ophalen aan de ronde tafel met knetterend haardvuur. Kleine hapjes of een heuse grill, aan u de keuze.

CATERING.
Van een basic receptie met hapjes tot een walking dinner of een X-gangenmenu. Op locatie of zelfs bij u thuis, met of zonder bediening.

KOFFIE- & THEEKRANS.
Was de overledene eerder een zoetbekje?
Dan bent u origineler af met een uitgebreide koffie-of theekrans met dessertenbuffet.

MUZIEK.
.. verzacht de zeden, en doet opleven. Geen tijd-zin om liedjes op te zoeken? Wij maken u graag een USB stick klaar met jullie gewenste muziek.

VIDEO.
Wij nemen ook videoboodschappen voor u op of monteren filmpjes. Vooraf van de overledene of nadien met foto’s, muziek voor in de dienst.

BLOEMEN.
..zeggen meer dan woorden. Deze Florist heeft indrukwekkende moderne combinaties waarvan wij écht stil worden van zoveel kracht en pracht.

GASTSPREKER M/V
Zakt de moed je zelf in de schoenen om iets te brengen? Onze gastsprekers nemen je dit sereen en warmtevol graag uit handen.

BECOME A TREE.
En wat als je nu eens tastbaar kon terugkeren? Plant deze afbreekbare urne met 1/4 crematie-as in de tuin. Mail ons voor meer info!

DRIJVEN EN ZACHTJES OPGAAN IN ZEE.
Laat je zachtjes meedeinen op de golven en opnemen door de grote watermassa met deze oplosbare zeeparel gemaakt van gelatine & zand.

HERDENKINGSWEBSITES.
Gevuld met foto’s, verhalen, quotes, etc. geeft een instant tastbare rouwplaats en verbonden-
heid. Domeinnaam en hosting per jaar inclusief.

BEDANKJES.
Wat dacht je van een leuk afscheidskaartje of
-doosje met een favoriete (in-) vulling van de overledene: pralineke, bierbonnetje in stamcafe?

Deze bovenstaande diensten kunnen via ons aangevraagd worden, contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

 

Zoveel mensen, zoveel wensen..
Had je nog iets anders in gedachten?
Wij helpen je graag mee zoeken!