HIP & Trendy

Wij tonen en bieden u graag unieke producten aan die niet zo random te vinden zijn zoals urnen, kisten, kinderboeken, herinneringsboxen, tapijten, etc.

Wij blijven speuren naar hippe nieuwigheden op de uitvaartmarkt, schrijf je gerust in op onze nieuwsbrieven of kom af en toe hier een kijkje nemen.

Eigentijds herinneren

TIJDSCAPSULE.
Deze trendy herinneringsbox mét toebehoren (notebook, stickers,..) laat je toe iedereen je nauw aan het hart een mooie doos met persoonlijke zaken na te laten zoals voorwerpen, brieven, foto’s,… Make Memories!

BLOEMENBAND.
Deze eco-bloemenband van jute versiert een open of gesloten kist/mand. Symbolisch hangt ieder een bloem aan de kist die nadien een prachtig boeket vormt. Te huur of te koop.
Mail ons voor meer info.

CARPET OF LIFE.
We kennen allemaal het pijnlijke gevoel om kledingstukken van een dierbare overledene weg te moeten gooien waar wij of zij gehecht aan waren.. Geef ze daarom een nieuw leven midden in je bestaan en huis als nieuw geweven tapijt.

Verhelderende boeken

GROTE BOOM IS ZIEK – Nathalie Slosse
Hoe vertel je kinderen vanaf 4j dat iemand vecht tegen kanker? Auteur Nathalie Slosse bevond zich in dezelfde situatie en gaf dit en de boekjes hiernaast uit om op een speelse manier iets bespreekbaar te maken in kindertaal.

LATER BEGINT VANDAAG – Manu Keirse
Waarom praten over de laatste periode belangrijk is. Een taboe doorbrekend boek dat lezers helpt op een serene manier met een levenseinde om te gaan. Manu Keirse beantwoordt in dit boek dertig concrete vragen. 

NIET ZOMAAR – Tante Lies
‘Niet zomaar’ is het waargebeurde verhaal van tante Lies die haar metekind verliest. Het boek is haar relaas, verdriet en rouwproces in woorden en tranen. Dit boek kruipt onder je huid en zet je aan het denken: ‘Ik mis iemand, mag het?’

Bijzondere urnen

BIOS TREE URN.
En wat als je nu eens tastbaar kon terugkeren als knuffel- en troostboom voor je naasten?
Plant deze afbreekbare verpakking met 1/4 crematie-as in je tuin met boomzaad naar keuze.

ZEEPARELS.
Laat iemands as zachtjes meedeinen op de golven en opnemen door de grote watermassa met deze oplosbare zeeparel gemaakt van gelatine & zand.

ANDERE ECOLOGISCHE URNEN.
Ontdek de bamboe-urne, de vierkante beukenurne (groot en relikwie) of de ‘acorn’ urnen, gemaakt uit verhard papiermaché en met ecologische linnenzak binnenin.

Persoonlijke kisten

HEMEL-BED.
Schoonheid troost. Deze ecologische populieren-kist is manueel afgewerkt met materialen zoals duurzaam gelooid leder en een binnenbekleding van bio-katoen. (inclusief hoofdkussen en deken)
Vergrijkbaar in verschillende (lengte-) maten.

HEMEL-BED VOOR BABY OF FOETUS.
In hetzelfde gamma vergeten we onze allerkleinsten natuurlijk niet. Babykistjes op maat in dezelfde uitvoering als de grote hemel-bedden en de ongeboren foetusjes worden liefdevol ingestopt in een warm bedje van zacht vilt.

ANDERE UITVOERINGEN.
Kisten in alle maten en kleuren maar misschien vind je toch uw voorkeur niet meteen terug.
Wil je graag zelf creatief aan de slag met een foto, bouwpakket of verf?
Wij helpen je graag verder!

Deze bovenstaande producten kunnen via ons besteld worden, contacteer ons vrijblijvend voor meer info & prijzen.

 

***

Als een leven bewust gepland wordt, kan en mag dat met de dood ook.