Komen te gaan..

is helaas de énige zekerheid in het leven.

Ons doel is een afscheidsmoment te crëeren die nabestaanden met een warme gloed in het hart meenemen voor de rest van hun leven.

Dankbaar vieren we de passage van de overledene in ons leven en wat die aan levenslessen en mooie herinneringen nalaat, zelfs vanop haar /zijn nieuwe bestemming.

Voor of na...

Wij vervangen geenszins de begrafenisondernemer in deze situatie maar werken complementair. Wij staan u meedenkend en uitvoerend bij met praktische tips, originele locaties, verzorgde  catering en invullingen die een meer persoonlijke ‘touch’ kunnen geven aan uw plechtigheid, koffietafel, receptie, uitstrooiing, jaarlijkse bijeenkomst, etc.

BLOEMENBAND VOOR KIST, MAND, URNE.
Deze eco-bloemenband van jute versiert de  kist of urne. Symbolisch hangt elke naaste een bloem erin, die nadien een prachtig boeket vormt. Band te koop of  te huur.

ZOMERS TUINFEEST, PICKNICK OF BBQ?
Alles kan en alles mag. You name it, we frame it…Misschien heb je al iets passends in gedachten die de overledene typeert? Incl.
catering en aankleding indien gewenst.

WINTERSE CHARMELOCATIES.
In intieme kring (max. 12p) herinneringen ophalen aan de ronde tafel met knetterend haardvuur. Een glaasje wijn, kleine hapjes of een heuse grill, aan u de keuze.

CATERING.
Van een receptie met hapjes tot walking dinner of uitgebreid gangenmenu. Op locatie of bij u thuis, incl. maître en bediening indien gewenst.

KOFFIE- & THEEKRANS.
Eren we de overledene beter als zoetbekje?
Dan bent u origineler af met een koffie-of theekrans met lekker dessertenbuffet.

MUZIEK
verzacht de zeden.. maar geen tijd of zin om liedjes op te zoeken en te selecteren? Wij maken u graag een USB-stick met de gepaste muziek voor de plechtigheid & nadien.

VIDEO.
Wij nemen videoboodschappen vooraf op van de overledene of monteren filmpjes. Ook foto’s gekoppeld aan muziek voor in de plechtigheid of het afscheidsmoment.

BLOEMEN
zeggen soms meer dan woorden.. Indrukwekkende, moderne of stilistische combinaties zoals de familie of overledene het graag wenst(e).

BEDANKJES.
Wat dacht je van een afscheidsgeschenk met een favoriete (in-)vulling van de overledene: een laatste boodschap met pralineke, elixirke, of zelfs gepersonaliseerde wijnfles?

BECOME A TREE.
En wat als je nu eens tastbaar kon terugkeren? Plant deze afbreekbare urne met een deel van de crematie-as en blijf zichtbaar in het leven. Mail voor meer info.

HERDENKINGSWEBSITES.
Een instant tastbare rouwplaats gevuld met foto’s, verhalen, quotes en herinneringen ophalen geeft een directe verbondenheid.  Domeinnaam en hosting per jaar inclusief.

OF MAG HET NOG WAT MEER ZIJN?
Neem dan zeker ook eens een kijkje bij ons aanbod EXCLUSIEF’ of contacteer ons even voor speciale, specifieke of zelfs exentrieke wensen op maat.

Bovenstaand aanbod kan via ons aangevraagd en uitgevoerd worden, contacteer ons  vrijblijvend voor meer info & prijzen

 

Zoveel mensen, zoveel wensen..
Had je nog iets anders in gedachten?
Wij helpen je graag mee zoeken!