Wie, wat, waar?

Of het nu gaat om uw wensen neer te pennen wanneer u ongewild  in een situatie belandt wanneer u zelf niet meer kan/mag beslissen..
Of hoe, waar en met welke personen in aanwezigheid, u precies wil vertrekken en hoe u herinnerd wil worden, daar staan wij voor!

Elke weg heeft (hoe kan het in België ook anders..) zijn eigen wettelijke paden af te leggen en als leek is het bos door de bomen soms moeilijk te zien. Wij leiden je graag..

We helpen je deze zware last van je schouders te tillen. Want deze gemoedsrust kan behoorlijk efficiënt zijn om -even of nog zeer lang- zorgenloos van het leven verder te kunnen genieten. Voor jezelf, maar zeker ook voor je nabestaanden.

Nochtans kan en mag er in België vrij veel vergeleken met andere landen, zoals de regulariserende wet van 2002 betreffende wilsverklaringen, palliatieve zorgen en euthanasie. Maar wél in juiste context, voorwaarden en situaties. (…wist je trouwens dat een euthanasie-aanvraag niet meer om de 5 jaar hernieuwd hoeft te worden vanaf 2018 én vooral! nooit bindend is?)

Laat ons dus vrijblijvend gedachten uitwisselen, zaken overwegen en je wensen verzilveren in boekvorm (al dan niet digitaal) met de verschillende segmenten die voor jou essentieel zijn, levenslang aanpasbaar.

..want de laatste bladzijde van je leven schrijf je toch ook liever zelf, niet?

Praktisch:

VERKENNEND GESPREK

BEDENK & OVERLEGTIJD 

BEGELEIDING 

OPMAAK DRAAIBOEK

 

VERTROUWENSBAND

BLIJVENDE OPVOLGING

BENIEUWD OF INTERESSE??
Laat uw gegevens hier na en wij contacteren u zo snel mogelijk met een gedetailleerd stappenplan.

* * *

Leven is het meervoud van lef.
Het vraagt inderdaad zeker moed, maar je staat niet alleen…